Szövegszerviz

Szövegszerviz

Szövegszerviz szolgáltatásunkat azoknak alkottuk meg, akik

  • nem biztosak a helyesírásukban,
  • nincsenek otthon a szövegszerkesztésben,
  • fontos beadandót írnak, ami mindenképp ellenőrzésre szorul,
  • kiadásra szánt szöveget írnak.

Bármelyikről legyen is szó, mi segíthetünk!

Korrektúra és szöveggondozás

Az írott szöveg helyessége egyértelműen tükrözi, hogy alkotója mennyire profi, mennyire igényes. Nincs is annál kiábrándítóbb, amikor egy önéletrajz, egy honlap szövege, egy blogbejegyzés, vagy akár egy Facebook poszt (vagy bármilyen publikált tartalom) tele van helyesírási hibákkal.

Számunkra a helyesírás elsődleges. Ha te is azt szeretnéd, hogy tökéletes legyen a szöveged, kérheted ingyenes felmérésünket, ami alapján közösen eldöntjük, hogy korrektúrára vagy szöveggondozásra van-e szükséged.

Mi a különbség a korrektúra és a szöveggondozás között?
Korrektúra az, amikor tényleg kizárólag a helyesíráson megyünk végig. A szöveggondozásnál azonban már figyeljük a szöveg stílusát is, hogy az legyen egységes, és minden kifejezés a helyén legyen.

Fordulj hozzánk bizalommal akkor is, ha azt hiszed, neked ilyesmire nincs szükséged. 

Az ingyenes felmérés egy mindenki számára nyitott lehetőség, neked pedig tiszta lehet a lelkiismereted, hogy biztosra mentél.

Szövegszerkesztés, szövegformázás

Ha neked éppen a megírt szöveg szerkesztése, formázása jelent nehézséget, nálunk az sem akadály. Kedvező áron garantáljuk neked, hogy tökéletesen formázva kapod vissza kész szöveged. Küldhetsz nekünk Word, PowerPoint és akár Excel-fájlokat is, nálunk mindenre van megoldás!

Szövegírás

Szívesen állunk rendelkezésre akkor is, ha te nem érzed magad túl jónak a szövegírásban, és egy kis segítségre van szükséged. Nem, nem írunk meg helyetted egy komplett szakdolgozatot, de szívesen segítünk weblapok, szórólapok, reklámok, közösségi média kampányok, de akár önéletrajzok szövegének megírásában!

Oszd meg velünk elképzelésed!